Advertisement

Παναγία Σουμελά Βέρμιο - ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παναγία Σουμελά: Με μάσκες και αποστάσεις ... / Παυλόπουλος προσήλθε στην ιερά μονή της.

Παναγία Σουμελά Βέρμιο - ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παναγία Σουμελά: Με μάσκες και αποστάσεις ... / Παυλόπουλος προσήλθε στην ιερά μονή της.. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Πήρε χρυσό μετάλλιο χάρη σε εθελόντρια που του πλήρωσε το ταξί. Όσοι προσέρχονται στον χώρο του πανελλήνιου. Τη μεγάλη δευτέρα 26 απριλίου το απόγευμα ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης ι.μ.

Θα ήταν λογικό να προσέλθει ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, σε μία λειτουργία όπως στην παναγία σουμελά στον πόντο ή έστω στο βέρμιο. Η γαδα στηρίζει τον αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο. Το να στέλνει ο πρωθυπουργός εκπρόσωπο σε. Παυλόπουλος προσήλθε στην ιερά μονή της. Πήρε χρυσό μετάλλιο χάρη σε εθελόντρια που του πλήρωσε το ταξί.

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο ...
Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο ... from poimin.gr
Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. .διοργανώνουν το προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά», στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Το να στέλνει ο πρωθυπουργός εκπρόσωπο σε. Детская молитва богородице на греческом языке. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Πέντε μητροπολίτες χοροστατούν στην θεία λειτουργία στην παναγία την σουμελά στο βέρμιο και όλοι οι πιστοί φορούν υποχρεωτικά μάσκες προστασίας στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού. See more of ή παναγία ή σουμελά on facebook. Άνοιξε ξανά η παναγία σουμελά.

Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά:

Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Στο πανέμορφο βουνό της μακεδονίας βέρμιο, στη καταπράσινη πλαγιά της καστανιάς στη βέροια πήγαινε και συ να προσκυνήσεις στην παναγία σουμελά. Το ιερό προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά» οργανώνουν, στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Η παναγία, διά της κοιμήσεώς της, «μετέστη προς την ζωήν» ως «μήτηρ υπάρχουσα της ζωής», νικώσα τους όρους της φύσεως. Η γαδα στηρίζει τον αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο. Ήθελε να πάει στην παναγία σουμελά. «η παναγία μπορεί να κάνει το θαύμα στον καθένα από εμάς». Σου μελά, από το όρος μελά) με ενέργειες του. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της την εποχή εκείνη η εικόνα ονομάζεται παναγία η αθηνιώτισσα. Σύμφωνα με την ιερή παράδοση οι. Τη μεγάλη δευτέρα 26 απριλίου το απόγευμα ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης ι.μ. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, την δική μας παναγία, πραγματοποίησαν σήμερα μέλη και φίλοι του συλλόγου μας.

Του ιδρύματος ″παναγία σουμελά″ κ. Γεώργιο τανιμανίδη μεταξύ άλλων τόνισε· ″η παναγία διαχρονικά υπήρξε η. Ένα σύντομο οδοιπορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά στο βέρμιο. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια.

Ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στην Παναγία Σουμελά στο ...
Ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στην Παναγία Σουμελά στο ... from www.pontosnews.gr
Τη μεγάλη δευτέρα 26 απριλίου το απόγευμα ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης ι.μ. 4:24 greece videotv 5 778 просмотров. See more of ή παναγία ή σουμελά on facebook. Έναν άλλο αέρα θα αναπνεύσεις. Στην παναγία σουμελά βερμίου βρίσκεται ο πρόεδρος της δημοκρατίας προκόπης παυλόπουλος για τον εορτασμό της κοιμήσεως της θεοτόκου. Όσοι προσέρχονται στον χώρο του πανελλήνιου. Παυλόπουλος προσήλθε στην ιερά μονή της. Στο πανέμορφο βουνό της μακεδονίας βέρμιο, στη καταπράσινη πλαγιά της καστανιάς στη βέροια πήγαινε και συ να προσκυνήσεις στην παναγία σουμελά.

Το να στέλνει ο πρωθυπουργός εκπρόσωπο σε.

Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Όσοι προσέρχονται στον χώρο του πανελλήνιου. Στο πανέμορφο βουνό της μακεδονίας βέρμιο, στη καταπράσινη πλαγιά της καστανιάς στη βέροια πήγαινε και συ να προσκυνήσεις στην παναγία σουμελά. Θα ήταν λογικό να προσέλθει ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, σε μία λειτουργία όπως στην παναγία σουμελά στον πόντο ή έστω στο βέρμιο. Σου μελά, από το όρος μελά) με ενέργειες του. Από τα πολύ παλιά χρόνια και από την «αετοφωλιά» της πάνω… «στου μελά», το όρος του πόντου, μέχρι και σήμερα, η «παναγία σουμελά» σταθερά αγαπά. Η πορεία ξεκινά από το γεφύρι αριστερά από το ξενοδοχείο βέρμιο στον αγ. 4:24 greece videotv 5 778 просмотров. .των αθηνών, έλαβε την προσωνυμία « παναγία η αθηναία» η « αθηνιώτισα παναγία». Η παναγία, διά της κοιμήσεώς της, «μετέστη προς την ζωήν» ως «μήτηρ υπάρχουσα της ζωής», νικώσα τους όρους της φύσεως. Ο πρόεδρος του σωματείου παναγία σουμελά γιώργος τανιμανίδης ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών σε δύο μαθήτριες της β΄ λυκείου στο μακροχώρι ημαθίας, που αρίστευσαν, στη μνήμη. .της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού στο βέρμιο. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια.

4:24 greece videotv 5 778 просмотров. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Υπό κράτηση και με εντολή απέλασης ο πρόεδρος των ποντίων που ήθελε να πάει στην παναγία σουμελά. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν.

Παναγία Σουμελά Καστανιά - YouTube
Παναγία Σουμελά Καστανιά - YouTube from i.ytimg.com
Ένα σύντομο οδοιπορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά στο βέρμιο. Σου μελά, από το όρος μελά) με ενέργειες του. Η παναγία, διά της κοιμήσεώς της, «μετέστη προς την ζωήν» ως «μήτηρ υπάρχουσα της ζωής», νικώσα τους όρους της φύσεως. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. .των αθηνών, έλαβε την προσωνυμία « παναγία η αθηναία» η « αθηνιώτισα παναγία». Παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο της βεροίας είναι η θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά, ο. «η παναγία μπορεί να κάνει το θαύμα στον καθένα από εμάς». Η γαδα στηρίζει τον αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο.

Η πορεία ξεκινά από το γεφύρι αριστερά από το ξενοδοχείο βέρμιο στον αγ.

Ένα σύντομο οδοιπορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά στο βέρμιο. Σου μελά, από το όρος μελά) με ενέργειες του. See more of ή παναγία ή σουμελά on facebook. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια. Детская молитва богородице на греческом языке. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Του ιδρύματος ″παναγία σουμελά″ κ. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Η παναγία, διά της κοιμήσεώς της, «μετέστη προς την ζωήν» ως «μήτηρ υπάρχουσα της ζωής», νικώσα τους όρους της φύσεως. Ο πρόεδρος του σωματείου παναγία σουμελά γιώργος τανιμανίδης ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών σε δύο μαθήτριες της β΄ λυκείου στο μακροχώρι ημαθίας, που αρίστευσαν, στη μνήμη. Ήθελε να πάει στην παναγία σουμελά.

Η πορεία ξεκινά από το γεφύρι αριστερά από το ξενοδοχείο βέρμιο στον αγ παναγία σουμελά. Η πορεία ξεκινά από το γεφύρι αριστερά από το ξενοδοχείο βέρμιο στον αγ.

Posting Komentar

0 Komentar